Ett litet smakprov

Ny line-up, och med en ny röst bakom mikrofonen, låter vi inte längre som vi brukade. Därför vill vi ge er ett litet smakprov på hur vi låter nu för tiden, inspelat på våran senaste sammankomst i måndags kväll. Låten vi valde att spela in är våran senaste singelrelease ”Fudgebrain”….för vi kan ju inte vara såpass fräcka att ge något smakprov på någon ny låt….än! Ny låt finns iallafall klar för inspelning, och ska förevigas under påskhelgen. Så se nu till att följa oss överallt, så ni inte missar något framöver!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s