Ny singel, video och lite annat

Jaaa….hurraaa…. Äntligen har våran nya singel ”Fudgebrain” med tillhörande video hittat ut.

Men först något annat… Våran käre vän och bandkollega Puppe (gitarr) har lämnat bandet.

Puppe har ordet…

Hallå alla fans av Mayhem In Bedlam! Puppe vid pennan som meddelar att jag på grund av artros/reumatism inte längre kan spela gitarr, och väljer då att sluta helt då de är galet frustrerande att inte kunna spela det jag vill, utan att fumla och spela som med lovikkavantar på! Så nu får pojkarna klara sig själva framöver och jag fortsätter med mitt! Har haft ett grymt stöd av alla fyra vännerna som förstått min situation och gillat läget. Jag vet att Mayhem In Bedlam kommer att stå stadigt och dessa fyra grabbar är bra vänner och jag önskar från botten av hjärtat att allt går kanon för dom framöver! Rock on dudes, och må musiken alltid vara hård. ❤ Puppe

Vi bockar och bugar för dom fina slutorden Puppe, och hoppas att du lyckas bra med allt du företar dig!

Åter till singeln…och videon… Som vi har väntat på…

Precis som våran 4-låtars EP ”Chainsaw Massacre”, hittas våran nya singel ”Fudgebrain” på alla stora musikströmningstjänster som bl.a Spotify, Google Play, Apple Music m.fl. (några direktlänkar till singeln hittas längre ner på sidan). Nu har vi även gjort en video till låten, vilket gör att det känns lite sådär extra kul att släppa singeln. Även denna gång har Jocke Skog mixat och mastrat åt oss.

Supporta oss gärna genom att köpa våran merch (fri frakt hela november, och nu kan du även betala med Swish). Tack för att du supportar oss!!! Och glöm nu inte att följa oss på YouTube, Spotify, Facebook, Twitter, eller varför inte Instagram.

Låt oss höra vad ni tycker!

Horns Up / Mayhem In Bedlam

Så…här är den….. FUDGEBRAIN… PLAY IT LOUD!!!

Singeln finns i skrivande stund på dessa platser:

Spotify

Google Play

Apple Music

iTunes

Tidal

Amazon

+ på många andra ställen….

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s